Seven Hills heren verliezen opnieuw

ZEVENBERGEN - De heren van Seven Hills hebben helaas de tweede nederlaag op rij geleden. Ditmaal in Waalwijk tegen de Kickers. Een geheel overbodige nederlaag door de vele errors die gemaakt zijn door onze veldploeg. Wel heel begrijpelijk omdat we veel nieuwe en vooral jonge spelers aan het inspelen zijn. Die hebben vertrouwen nodig en moeten vooral veel wedstrijden spelen om de ervaring te krijgen die nodig is.

Trainen jongens en niet bang zijn om fouten te maken en slaan op slagballen. We kunnen alleen maar leren van fouten die we maken en je zult echt moeten swingen op slagballen om de kick te ervaren van een bal het veld in te slaan. Het is niet erg om met 3 slag te moeten gaan zitten! Blijf proberen de bal te raken (wel in de slagzone uiteraard). Blijf plezier houden in het spelletje en of winnen of verliezen is op dit moment eigenlijk helemaal niet belangrijk. We moeten het spel spelen zoals het bedoeld is en zo als we het trainen. De automatismen komen vanzelf.

Senioren

De senioren trainen deze winter op dinsdagen van 20.00 uur tot 21.30 uur. De trainingen buiten zullen op donderdag plaatsvinden. Indien je interesse hebt om te gaan honkballen ben je van harte welkom. Laat het even weten aan André Oomen andreoomen@ziggo.nl of 06-38822105.

Beeball

Deze toffe, jonge honkballers zoeken nog een paar teamgenoten! Geschikt voor jongens èn meiden in groep 5, 6, 7 of 8! We trainen elke woensdag van 18:00 tot 19:00 uur. Nu nog in de zaal, maar vanaf april buiten op ons eigen veld. Neem bij interesse, of voor meer informatie, gerust contact op met trainster Leonie Duppen of mail naar info@7-hills.nl. Let’s play ball!

Beeballers zijn vrij volgende week.

Senioren spelen om 10.00 uur in Tilburg tegen de Blue Lions.[l]