Snipperbende. FOTO H. VAN DORDRECHT
Snipperbende. FOTO H. VAN DORDRECHT h.van.dordecht

Optreden jeugdmusicalgroep Snipperbende in de Borgh te Zevenbergen.

ZEVENBERGEN - Drie volle zalen voor Junglebook. Zondag 26 mei en zaterdag en zondag, 1 en 2 juni, speelde jeugdmusicalgroep Snipperbende de Musical Junglebook in de Borgh te Zevenbergen. (Naar het boek van R. Kipling).

Driemaal een volle zaal, het publiek genoot met volle teugen en het enthousiasme van de jeugdige spelers was voor iedereen voel- en hoorbaar. De kinderen hebben vanaf september hard gewerkt om zich uiteindelijk met een geweldig resultaat te presenteren. Het samenspel tijdens de repetities en de hulp die zij elkaar geven om op tijd gekleed te zijn voor de volgende scene, zou voor menigeen een voorbeeld kunnen zijn. Zo ga je met elkaar om in een groep, zó ben je een team en de kinderen van Snipperbende hebben dat allemaal goed begrepen.

Het spel, de liedjes, de dans, alles spetterde van het podium en werd dan ook door het publiek met groot enthousiasme ontvangen.

De Snipperbende is een musicalgroep van ongeveer 40 kinderen vanaf 8 jaar tot en met 18 plus. Het leeftijdsverschil is nog nooit een probleem geweest, er zijn altijd rollen genoeg voor elke leeftijd. Snipperbende repeteert op zaterdagmorgen van 9.30 tot 12.30 uur in de Borgh te Zevenbergen en heeft leden uit de gehele gemeente Moerdijk.

Wil je spelen, dansen en zingen? Bij Snipperbende wordt het allemaal geleerd. Omdat een aantal van de oudste leden opstapt is er weer plaats voor nieuwe leden.

Meer info! Kijk op: www.snipperbende.nl of https://nl-nl.facebook.com/snipperbende/ [l]