Laatste connected-bijeenkomst voor de zomer

KLUNDERT - Voordat de zomer echt losbarst is zondag 16 juni om 11.30 uur voor nu de laatste Connected-bijeenkomst, dus zorg dat je er bij bent!

Na de zomervakantie komt er een vervolg, maar daarover volgt binnenkort meer nieuws. Zoals wij de vorige keer ook hebben aangegeven, is er genoeg draagvlak binnen de kerken om hier mee door te gaan.
Het thema van deze Connected-bijeenkomst op 16 juni is: God als Vader. Het thema sluit mooi aan, want dan is het ook Vaderdag die zondag! Vooraf is het om 11.15 uur gezamenlijk koffiedrinken met samen met de kerkgangers en bezoekers van de eerdere kerkdienst (10.00 uur) . Met als doel om ook de verbondenheid te hebben en te houden met elkaar als kerk in Klundert.
De bijeenkomst van Connected zal beginnen om 11.45 uur in de grote kerkzaal. Na het programma, wat tot ongeveer 13.00 uur duurt, is er een gezamenlijke maaltijd, waarbij door kerkgangers en bezoekers van Connected diverse hapjes en broodjes worden meegebracht en met elkaar worden gedeeld. Door samen een maaltijd te delen willen wij elkaar beter leren kennen en ‘connecten’ met elkaar. Er is kinderopvang voor 0-4 jarigen en een kinderprogramma voor kinderen van 4-12 jaar. Iedereen is welkom, juist als je nieuwsgierig bent naar het christelijk geloof, of op zoek bent naar God.
Kom langs en zorg dat je erbij bent op 16 juni aan het Von Kropffplein 1 in Klundert! [l]