Optreden in de Fendertshof. FOTO M. ERNEST
Optreden in de Fendertshof. FOTO M. ERNEST M. Ernest

Les Belles Fleurs en Les Bon
Vivants zingen in de Fendertshof

FIJNAART - De leden van Les Belles Fleurs en Les Bon Vivants hebben onder leiding van dirigent Engel Westveer op donderdag 6 juni 2019 een gezellig en sfeervol optreden verzorgd in woonzorgcentrum de Fendertshof in Fijnaart. De gezellige grote ontmoetingsruimte was goed bezet met een publiek dat enthousiast meezong met alle liedjes en zelfs nog even een dansje waagde.

Met begeleiding op accordeon door Cora Schoonderwoerd en Ina Westveer werd een uitgebreid repertoire ten gehore gebracht. Deze avond werden diverse solo’s gezongen door de koorleden. De solo’s zorgen altijd voor extra interactie met het publiek waarbij de solisten inspelen op de reacties van de aanwezigen. Naast de prachtige solo’s van Jos Nijhoff, Henk Nijhoff, Ies Leijten, John Robbe, Dirk Maris, Dimphie van Hoof en Rob den Engelse was er ook een mooie tweestemmige solo van Martha Hehakaya en Bep Kemner bij het lied In Dublin’s fair city. Bij een tweetal liedjes werd het koor extra begeleid op basklarinet door Thea Robbe. Door een bewoner van de Fendertshof werd enthousiast voor de microfoon het refrein gezongen van Op de sluizen van IJmuiden.

Het publiek had genoten van de kwaliteit en het enthousiasme van het gezamenlijke koor.

De koren repeteren iedere week vol enthousiasme in een gezellige ongedwongen sfeer. Les Belles Fleurs repeteert op woensdagavond vanaf 20.00 uur in de Parel en Les Bon Vivants op donderdagavond vanaf 20.00 uur in de Parel te Fijnaart.

Voor wie graag zingt en deel wil uitmaken van een gezellig, actief en enthousiast shantykoor is van harte welkom om mee te zingen. [l]