Heropening van sportschool Beefitt.
Heropening van sportschool Beefitt. Foto:

Geslaagde heropening Beefitt

ZEVENBERGEN - Twee maanden geleden vond de heropening van Beefitt plaats. Beefitt is een sportschool in het hartje van Zevenbergen dat sinds kort is overgenomen door een nieuwe eigenaar.

Deze eigenaar heeft het volgende missie, ''een gezond lifestyle voor een ieder'' . Door de groepslessen en een op maat gemaakte voedingsschema's wil hij zo zijn missie verwezenlijken. ''het maakt niet uit in welke toestand je ook zit , er is altijd een uitweg.''

Demonstraties
Op de dag van de heropening werd er ook een groepsles georganiseerd namelijk Cardio-boksen. Bij deze les kregen de leden boksles met als doel om veel te bewegen en niet elkaar pijn te doen. Dat is een stuk leuker en efficiƫnter dan de loopband. Ook werden er demonstraties gehouden door verschillende fitgirls die trainen op Europees niveau. In deze demonstratie lieten de meiden oefeningen zien van hoe je ze het beste kan uitvoeren en waar je op moet letten om op een veilige manier het maximale eruit te hallen. Met een bakje koffie en een hoop enthousiaste mensen was het super gezellig.


Tas met supplementen
Beefitt heeft veel positieve reactie gehad. Als dank voor de komst gaf Beefitt elke bezoeker een tasje met supplementen en een bidon er in. Zo hoopt Beefitt ook stiekem de motivatie te stimuleren.
De heropening was een succes en Beefitt kijkt nu al uit naar de volgende evenement.
Hopelijk wordt het dan weer een gezellig dag met de sportieve mensen uit Moerdijk. [l]