Wandelvierdaagse SKW Langeweg

LANGEWEG - Op dinsdag 18, woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 juni organiseert S.K.W. Langeweg weer haar jaarlijkse Wandelvierdaagse. De inschrijving begint op dinsdag 18 juni om 18.00 uur bij het Dorpshuis Ons Stedeke.

We vertrekken op dinsdag en vrijdag om 18.30 vanaf het dorpshuis Ons Stedeke. Op woensdag vertrekken we vanaf een andere locatie. Deze locatie wordt op dinsdag 18 juni bekend gemaakt bij de inschrijving. Op donderdag vertrekken we om 18.15 vanaf Ons Stedeke. Onderweg krijg je een snoepje, drinken en een stuk fruit aangeboden. Als je minstens drie van de vier avonden gelopen hebt, verdien je een medaille! Dus iedereen die het leuk vindt om mee te wandelen en om op deze manier iets meer te zien van de natuur uit je omgeving, is van harte welkom om deel te nemen aan deze wandelvierdaagse. Het maakt niet uit of je jong bent of oud. Ons motto is: Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Begeleiding kinderen
Nog aandacht voor het volgende: Uit ervaring is gebleken dat te jonge kinderen alleen zonder begeleiding lopen met alle risico’s van dien. Daarom willen we als organisatie benadrukken dat begeleiding wel noodzakelijk is om verantwoord een vierdaagse te lopen. We gaan ervan uit dat iedereen dit opvolgt.
De vierdaagse wordt afgesloten met het uitreiken van de medailles bij het Stedeke op vrijdag 21 juni. Heeft u nog vragen, neem gerust contact op met Ilonka Bolleboom. Tel nr: 06-23238242 of Caroline Schrauwen. 06-42158646. U neemt deel op eigen verantwoordelijkheid. [l]