Dagreis KBO Klundert

KLUNDERT - Het jaarlijkse dagreisje van KBO Klundert is dit jaar op zaterdag 13 juli en gaat naar de bakkerij van Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk en Kamelenmelkerij Smits in Berlicum. De dag wordt afgesloten met een diner in Terheijden.

De eerste bestemming is de bakkerij in Oisterwijk. Robèrt van Beckhoven is bekend van het tv-programma “Heel Holland Bakt”. Het ontvangst is met koffie/thee met gebak uit eigen bakkerij. Na het tweede kopje koffie volgt een rondleiding in het bedrijf. Na de rondleiding wordt er een lunch geserveerd met verse producten uit de bakkerij. Hierna bestaat de mogelijk om nog even te snuffelen in de bakkerswinkel.
Als alles gezien en geproefd is wordt er rond de klok van 14.00 uur vertrokken naar de Kamelenmelkerij Smits in Berlicum. Ook hier staat de de koffie of thee en een plak cake al klaar. Met behulp van een diapresentatie wordt er uitleg gegeven over het bedrijf en het verzorgen en houden van kamelen. Hierna volgt een rondleiding in de stallen en kan men kennis maken met deze bijzondere lieve dieren en hun uitgesproken karakters. Als afsluiting van het bezoek aan de Kamelenmelkerij wordt een slokje kamelenmelk geserveerd. De dag wordt afgesloten met een diner in Terheijden. We hopen rond 19.30 uur weer terug te zijn in Klundert. Belangstellenden kunnen zich tot zaterdag 22 juni opgeven bij Gonny Hendrikx. telefoon: 0168-404046 of via: gonnyhendrikx.farla@ziggo.nl [l]