Clubwedstrijden Zevenbergse turnvereniging AZTV

ZEVENBERGEN - Turnvereniging AZTV organiseert op zaterdag 22 juni vanaf 13.00 uur haar jaarlijkse clubwedstrijd in Sporthal de Borgh aan de IJshof 1 te Zevenbergen. Tijdens deze middag mogen alle leden laten zien wat zij allemaal kunnen en geleerd hebben tijdens de wekelijkse turnlessen.

Aan het eind van het seizoen houdt AZTV elk jaar de clubwedstrijd om te kijken wie zich dit jaar clubkampioen mag noemen bij de recreanten en wie bij de selectie. Er is sinds een aantal jaren een duidelijke splitsing gemaakt in deze 2 groepen omdat zij qua trainingsuren per week nogal verschillen. Er zijn dit jaar weer veel aanmeldingen en alle jongens en meisjes turnen in een eigen categorie op diverse niveaus. Het is vooral fijn dat deze wedstrijd dus voor iedereen toegankelijk is en het is een mooi moment voor alle leden om dat aan alle familieleden en andere belangstellenden te kunnen laten zien.

Ook deze middag zullen wij weer leuke en sportieve prijzen verloten waarvan de opbrengst wordt gebruikt voor nieuw aan te schaffen turnmaterialen. Het is vooral dankzij onze sponsoren dat we deze loterij kunnen houden. Entree is gratis.[l]