Avondvierdaagse in Klundert

KLUNDERT - Samen een doel bereiken, lol maken, zingen en lekker bewegen. Dat is waar de Avondvierdaagse voor staat. Het is de kans om alleen, of met vrienden een gezellige en sportieve uitdaging aan te gaan. Dat is niet alleen leuk, maar ook belangrijk, want in ons digitale tijdperk wil het bewegen er nogal eens bij inschieten.

Volgende week, van dinsdag 25 juni t/m vrijdag 28 juni, wordt dan ook in Klundert het straatbeeld vier avonden lang opgefleurd met een lange stoet wandelaars. Er kan dit jaar weer gewandeld worden op drie afstanden: 3 km, 5 km en 10 km.

Met de 3 km in het programma is het bijna voor iedereen mogelijk een passende afstand te vinden, ook voor de allerkleinsten voor wie 5 km toch nog wat ver is. De 3 en 5 km blijven in en kort bij Klundert en de routes van de 10 km gaan meer het buitengebied in. Alle routes staan garant voor veel wandelplezier en de Oranje Garde staat uiteraard weer borg voor een goede organisatie.

Inschrijven voor deze avondvierdaagse kan op maandag 24 juni tussen 18.30 en 19.30 uur in het clubgebouw van Oranje Garde aan de Molenvliet 7a (achter de sporthal).

Op de eerste avond, dinsdag 25 juni kan er ook nog ingeschreven worden tussen 18.00 en 18.30 uur.

Het vertrek is voor alle afstanden om 18.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Molenvliet. Onderweg komen de wandelaars de vrijwilligers van de organisatie tegen voor de controlepost, het oversteken en voor het uitdelen van kleine versnaperingen die weer gesponsord worden door Klundertse ondernemers.

Op vrijdagavond zal het defilé begeleid worden door het Slagwerkkorps Oranje Garde. De vertrektijden worden op die laatste avond aangepast zodat alle wandelaars gelijktijdig aankomen op de Stadhuisring. Om 20.00 uur zal het defilé daar van start gaan. Bij terugkomst aan de Molenvliet wacht er voor alle deelnemers natuurlijk de enige echte Klundertse Avond4Daagse medaille.

Kijk voor meer informatie over de avondvierdaagse ook op www.avondvierdaagse-klundert.nl[l]