Den Hoek Leeft! 2019

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Op zaterdag 29 en zondag 30 juni vindt de 4e editie van Den Hoek Leeft! plaats in het centrum van Zevenbergschen Hoek.

Een evenement dat u niet wilt en mag missen! Opgebouwd in de afgelopen jaren tot een mooie, gezellig en ruim opgezet evenement. Met live muziek, lekker eten en drinken, gezelligheid. Een evenement waarin het dorp in positieve zin verrast door zijn opzet, samenwerking en omvang.

Ook in 2019 gaan we er weer een mooi evenement van maken. Vanwege feestdagen & andere evenementen in de omgeving is het dorpsweekend iets later in het jaar, op zaterdag 29 en zondag 30 Juni 2019. De zaterdag staat geheel in het teken van live muziek, met toffe optredens van leuke coverbands. Natuurlijk ook dit jaar weer met een lekker groot terras bij het podium, en net als voorgaande jaren met een bar én een cocktailbar!

Dit jaar zal ook op de zondag de nadruk liggen op het live entertainment. Er zijn deze zondag 2 verschillende podia vol muziek en dans; één op Plein 1940, de ander in de H. Bartholomeus Kerk. U kunt op deze podia genieten van enkele solisten, de Miss Zomercarnaval presentatie, een toffe dans-demo van Dancemasters Tien Koevoet, natuurlijk zullen de Dance Kids niet ontbreken en zullen er ook enkele koren uit de regio van zich laten horen. Waaronder uiteraard Koor Cantzoni, mede-organisator van het hele evenement! De middag wordt afgesloten door de coverband “Just for Fun”.

Op de zondag wordt er ook nu weer een gezellige braderie georganiseerd, waarbij dit jaar de nadruk zal liggen op lokale ondernemers en bedrijven. De kinderboerderij zal weer aanwezig zijn net als vorig jaar, hier kunnen de kids naar hartelust dieren komen aaien en bekijken! Kinderen kunnen hun eigen kinder-cocktail komen maken, een wafel versieren of lekker knutselen.

Ook is er de hele dag door een pop-up wijnbar aanwezig waar je lekker kunt proeven van verschillende wijnen én bijpassende hapjes!

Het wordt weer een weekend vol gezelligheid, lekker eten en drinken en live muziek & entertainment!!

Den Hoek Leeft!… en dat gaan wij u ook dit jaar weer laten zien! [l]