Heropening van sportschool Beefitt.
Heropening van sportschool Beefitt. Foto:

Een geslaagde heropening Beefitt

ZEVENBERGEN - Twee maanden geleden vond de heropening van Beefitt plaats. Beefitt is een sportschool in het hart van Zevenbergen die sinds kort (november vorig jaar) is overgenomen.

De nieuwe eigenaar heeft het volgende als missie; een gezonde & gelukkige lifestyle voor eenieder. Middels uitgebreide fitness faciliteiten, groepslessen en op maat gemaakte voedingsschema's wil hij die doelstelling (helpen) verwezenlijken. Het maakt niet uit in welke lichamelijke conditie je nu bent: the only way is up!!


Demonstraties
Op de dag van de heropening werd er ook een groepsles georganiseerd namelijk Cardio-boksen. Bij deze les kregen de leden boksles met als doel om veel te bewegen en niet elkaar pijn te doen. Dat is een stuk leuker en heel efficiƫnt. Ook werden er demonstraties gehouden door verschillende fitgirls die trainen op Europees niveau. In deze demonstratie lieten de meiden oefeningen zien van hoe je ze het beste kan uitvoeren en waar je op moet letten om op een veilige manier het maximale uit jezelf te halen. Met een bakje koffie en een hoop enthousiaste mensen was het super gezellig. Beefitt heeft veel positieve reactie gehad. Als dank voor de komst gaf Beefitt elke bezoeker een tasje met supplementen en een bidon er in.

Tas met supplementen
BeeFitt hoopt middels dit soort evenementen en het aanbieden van een compleet pakket tegen zeer lage prijzen, mensen te motiveren om zichzelf een gezonde en sportieve levensstijl aan te meten. De heropening was een succes en Beefitt kijkt nu al uit naar het volgende evenement, wat ongetwijfeld wederom succesvol en gezellig gaat worden en uiteraard mensen stimuleert om te komen werken aan een verbeterde versie van zichzelf.... [l]