MD3 hockeyclub Zevenbergen kampioen
MD3 hockeyclub Zevenbergen kampioen Foto:

Meiden D3 Hockeyclub Zevenbergen kampioen

ZEVENBERGEN - Met op de laatste speeldag nog 3 kanshebbers voor de titel trokken de meiden van Hockeyclub Zevenbergen MD3 zaterdag aan het langste eind. Door zelf een duidelijke overwinning te behalen tegen het erg jonge maar dappere Made was het pleit al beslecht en was het kampioenschap, weliswaar op doelsaldo, een feit. Toen na afloop bleek dat de nummer 2 verloren had van de nummer 3 bleek Zevenbergen niet alleen op doelsaldo maar ook met 3 punten voorsprong de competitie had beƫindigd.

Een bijzondere groep meiden dat is het wel. Zo ook het verloop en de ontwikkeling van zowel de individuele speler als het team in het afgelopen jaar. Na een keurige 3e plaats in de najaarscompetitie en een daarop volgende 2e plaats in de zaalcompetitie voegde de MD3 de daad bij het woord en werden ze in de voorjaarscompetitie dus kampioen. Een afspraak die begin februari al samen werd gemaakt, werd dus door de speelsters nagekomen.

Gemakkelijk ging het niet, want zoals zo vaak komen topprestaties niet vanzelf. Je moet er wat voor doen. Trainen, samenspel, beter worden, het gezellig hebben met elkaar en er als team staan als het moet. Daar draait het om als je aan de top wilt staan. En dit is nou net waar de MD3 van Hockeyclub Zevenbergen zich het afgelopen seizoen zich door wist te onderscheiden. Een hechte groep meiden die elkaar positief benaderen, elkaar steunen en elkaar aanvullen daar waar nodig. Kortom een team! Gefeliciteerd Danique, Lente, Lieve, Sanne, Gwen, Anouk, Mirthe, Maartje, Fleur, Pien, Jasmijn, Fleur-Lotte, Ella en Marieke. [l]