JudoKlub Klundert gastheer laatste streekontmoeting

ZEVENBERGEN - Zaterdag 22 juni organiseerde JudoKlub Klundert de laatste streekontmoeting van het seizoen 2018/2019. Na afloop van het laatste toernooi worden niet alleen de dagprijzen uitgereikt, ook de bekers voor de behaalde punten tijdens het seizoen worden dan uitgereikt.

Ruim 100 judoka’s probeerden tijdens deze laatste ontmoeting alsnog zo hoog mogelijk te eindigen om wellicht nog een stapje te kunnen maken naar zilver of goud. Als eerste een opsomming van de door JKK behaalde plaatsen van de dag en aansluitend een overzicht van de einduitslag van het seizoen.
Toernooi resultaat:
Eerste plaats was er voor Bink Pluijgers en Jeslin Legierse.
Tweede plaats voor Bart van Zijderveld en Irfaan Mohabbat.
Derde plaats voor Sanne Krijgsman, Sylvester Koorevaar, Mace Laurijsse en Brent Sebel.
Een nette plaats net naast het podium was er voor Sahir Mohabbat, Fee Verstraten, Teun den Boer, Lars Alderliesten en Maartje Troost.

Eind resultaat seizoen 2018/219:
Goud voor Sylvester Koorevaar
Zilver voor Bink Pluijgers, Sanne Krijgsman, Bart van Zijderveld, Mace Laurijsse, Irfaan Mohabbat en Jeslin Legierse.
Brons was er voor Sahir Mohabbat, Fee Verstraten, Maartje Troost, Teun den Boer, Jahvensly van Ast, Lars Alderliesten, Ties van Wetten, Brent Sebel en Samuel Koorevaar.
Een mooie herinnering was er nog voor Lotte van Loon.
Volgend seizoen komen er weer zes ontmoetingen op de kalender te staan.
Is judo wat voor jou? Wij hebben nog plek op de mat voor zowel junioren als senioren. Kom gerust eens kijken of doe een paar proeflessen mee. Voor meer info over Judo of Aikibudo bij JudoKlub Klundert kijk dan op onze website of volg ons op de bekende multimedia. [l]