Derde wedstrijd zomercompetitie Jeu de Boules Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Oorspronkelijk stond deze wedstrijd gepland op dinsdag 25 juni, maar gezien de extreme hoge temperatuur die op die dag verwacht werd hebben de wedstrijdleider besloten om deze uit te stellen tot donderdag 27 juni.

Met een aangename temperatuur van zo’n 22 graden ging het de meeste spelers beter af, deze temperatuur is voor ons beter te verteren. Met 23 personen gaan we lekker aan de eerste ronde beginnen, jammer dat er op baan 1 een triplet moet worden gespeeld dus alle 6 de spelers met 2 ballen dan kom je toch niet zo lekker in de wedstrijd, maar dat geld voor iedereen, die deze middag een triplet spelen. Er zit in ronde 2 een verloren partij in met 13-0, dat wil dus zeggen dat Theo en Henk een briefkaart hebben ontvangen met daarop Fanny. De 3e ronde verloopt vlekkeloos Toon wist samen met Frank zijn derde partij te winnen en eindigt dan ook als eerste met 3 27 pnt.

Uitslag: 1e Toon Thijs 3 27 pnt; 2e Jan Zevenbergen 3 18 pnt; 3e Leen Vosselman 2 17 pnt; 4e Riet Jongenelen 2 16 pnt; 5e Nel Alders 2 12 pnt. [l]