Introducé toernooi Jeu de Boules Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Woensdagavond 3 juli, een mooie zomeravond en daarom ook een mooie gelegenheid om weer eens een avond te gaan Boulen met andere personen die het spelletje allemaal weleens gespeeld hebben in de vakantie, maar er niet toe komen om daarbuiten eens te komen spelen.

Bij aanvang werd iedereen door Henk welkom geheten. Met 36 personen (18 koppels) waarvan drie hele jeugdige, is het een geweldig gezicht om deze allemaal tegelijk aan het spelen te zien, er zijn partijen bij waar het er heel serieus aan toe gaat, maar ik heb ook partijen gehoord die heel luidruchtig bij elk gescoorde punt tekeergingen. Na de eerste ronde staat er voor ieder een kop koffie met wat lekkers klaar.

Al bij al een heel geslaagd toernooi, organisatorisch zat het goed in elkaar, jammer dat de computer het liet afweten op een cruciaal moment, waardoor wij op deze avond geen uitslag bekend konden maken, maar Willy heeft dit probleem gelijk de andere morgen hersteld en iedereen heeft de uitslag middels een mail binnen gekregen.

De hoogste score deze avond kwam van J. Kortsmit/G. Blokland met 3 30 pnt. Op de tweede plaats eindigt E. Brouwer/M. Brouwer met 3 26 pnt. 3e zijn geworden E. Fheling/A. Valk met 3 24 pnt. Gezellig met een hapje en een drankje wordt er nog even nagepraat. [l]