LR De Longway Riders viert 25-jarig jubileum met reünie

LANGEWEG - Dit jaar bestaat Rijvereniging “De Longway Riders”, uit Langeweg, 25 jaar. De vereniging heeft, in deze periode, een rijke historie opgebouwd waaraan vele leden een bijdrage hebben geleverd. Met elkaar zijn vele herinneringen gemaakt. Het huidige bestuur heeft daarom bedacht dat het een mooi moment is voor een reünie.

Safe the date voor een ouderwets gezellige barbecue met informeel samenzijn waarbij verleden tijd, tegenwoordige tijd en toekomst vertegenwoordigd zijn. Alle leden en oud-leden, eventueel met partner en kinderen, zijn van harte welkom op zondagmiddag 27 oktober van 16.00 tot 20.00 uur bij Pensionstal de Klerk, De Langeweg 7a, 4762 RA Zevenbergen.

Als je foto- en filmmateriaal van de afgelopen 25 jaar hebt, laat het weten. We willen hiervan een leuke presentatie maken. Voor meer informatie en aanmelden kan je contact opnemen via email: eclongwayriders@hotmail.com. Zegt het voort en volg ons ook via Facebook. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit leuke evenement.

We hopen je te ontmoeten tijdens deze reünie! [l]