Seniorenfietstocht Profronde Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Ook dit jaar is een van de onderdelen van het Wielerweekend van Moerdijk is de seniorenfietstocht. Op zaterdag 11 augustus kunt u van 10.00 uur tot 14.00 uur starten op de nieuwe locatie in de Zeestraat in Zevenbergen. De afstanden bedragen 20-40 en 60 kilometer. De routes hebben als thema “over water”. Halverwege de tocht is er ruimte voor een consumptie die door de organisatie wordt aangeboden. En bij de start kunnen de deelnemers wat lekkers meenemen voor onderweg.

Inschrijven
In de winkel van Kieboom Fietsen in Zevenbergen liggen inschrijfformulieren, website https://www.profrondezevenbergen.nl/aanmelden-seniorentocht/ of via de website www.profrondezevenbergen.nl, Toertochten, Aanmelden Seniorentocht. Via email; profronde@outlook.com met vermelding naam, adres, postcode en woonplaats en de afstand. Via een inschrijfformulier: deze is te downloaden via de link Inschrijfformulier Kieboom Fietsen Zevenbergen Seniorenfietstocht.

Win een fiets!
Onder deelnemers die zich voor 1 augustus inschrijven, wordt een heuse seniorenfiets verloot. Deze wordt aangeboden door een plaatselijke rijwielhandel, gevestigd aan de Lobbekenstorenstraat, een van de markante locaties in Zevenbergen. Korting op inschrijving voor 1 augustus. Van het inschrijfgeld gaat € 1,00 naar het goede doel. De deelnemers maken op 11 augustus zelf de keuze: Of Parijs-Zevenbergen of KWF of Ronald McDonaldhuis. [l]