Jeu de Boules Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Laatste en beslissende speelavond van het Team Player Toernooi. Weer stonden er 36 spelers deze avond op de Boules banen om de titel van beste Team Player 2019 binnen te halen, en reken maar dat het er fanatiek aan toe gaat.

Een klein zomers buitje dreigde roet in eten te gooien, maar dat was maar een dreigement, de rest van de avond was het droog en de temperatuur goed. En reken maar dat er wat gemeten wordt deze avond, op de millimeter af wordt er gespeeld en geteld soms 4 pnt tegelijk, meestal maar 1 puntje, en dan kan zo’n partij lang duren, 1 partij duurde hierdoor 75 min. dat dreigt ook het spelschema voor de gehele avond in de war te schoppen. De wedstrijdleider beslist dan ook dat de andere spelers alvast aan de 3e ronde kunnen beginnen zodat we voor het donker wordt klaar zijn.

Deze avond werd gewonnen door Team D Zevenbergen 2 met 429 pnt; 2e werd Team A Zevenbergen 1 met 412 pnt; 3e werd Team C Fijnaart met 305 pnt.

De einduitslag over het gehele Team Player toernooi 2019 is geworden: 1e Team A Zevenbergen1 met 11 02 pnt; 2e Team C Fijnaart met 10 36 pnt; 3e Team D Zevenbergen met 10 32 pnt. [l]