Senioren- en Familietochten Wielerweekend van Moerdijk

ZEVENBERGEN - Op zaterdag 10 augustus a.s. worden er 3 mooie fietstochten gehouden van 60, 40 en 20 kilometer voor senioren en familie.

60 km Biesbosch tour

Gratis tocht door de Biesbosch en een gratis kaartje voor het Biesboschmuseum. Een mooie tocht, die van Zevenbergen en Zevenbergschen Hoek naar de Biesbosch gaat. De eerste 60 inschrijvers krijgen gratis een rondvaart door de Biesbosch aangeboden en een gratis kaartje voor het Biesboschmuseum (t.w.v. € 24). Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol. De kosten voor de 2 pontjes zijn voor eigen rekening.

40 km Watersnoodroute

In 1953 werd West-Brabant geteisterd door de storm. Deze route voert u langs belangrijke plekken in o.a. Fijnaart, Heijningen, Klundert en andere dorpen binnen de gemeente moerdijk.

20m Twee dorpen route

Deze route voert de fietsers naar Zevenbergschen Hoek en Langeweg. Een leuke tocht voor kinderen, ouders en senioren; kortom voor de hele familie!

Schrijf in voor 1 augustus en maak kans op een elektrische fiets

Onder de voorinschrijvers van de seniorentocht (tot 1 augustus 2019) wordt een seniorenfiets verloot. De verloting van de fiets vindt plaats omstreeks 16.30 uur in de Zeestraat in Zevenbergen.

Kosten & extra's

Als u inschrijft vóór 1 augustus 2019, dan maakt u dan kans op een seniorenfiets! De kosten van de 2 veerponten van deelnemers aan de 60 km tocht zijn voor eigen rekening. Inschrijven na 1 augustus 2019 kost iets meer en dan doet u niet mee met de verloting! € 1 per deelnemer gaat naar een goed doel. Inclusief: versnapering voor onderweg en consumptie op het rustpunt. Bewaakte fietsenstalling in de Zeestraat in Zevenbergen aanwezig. Pech onderweg Busje om fietsen en fietsers op te halen.

Inschrijven

In de winkel van Kieboom Fietsen in Zevenbergen liggen inschrijfformulieren. Ook kunt u zich aanmelden via de website www.profrondezevenbergen.nl/aanmelden-seniorentocht/ of via de website www.profrondezevenbergen.nl, Toertochten, Aanmelden Seniorentocht. Via email; profronde@outlook.com kunt u met vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats en de afstand ook aanmelden. Tevens is het inschrijfformulier te downloaden via de link Inschrijfformulier Kieboom Fietsen Zevenbergen Seniorenfietstocht.

Meer info: www.profrondezevenbergen.nl/toertochten. [l]