Helwijk bestaat 65 jaar en viert feest

HELWIJK - Helwijk bestaat dit jaar alweer 65 jaar! Dat kan maar één ding betekenen: feest, feest en nog eens feest! We hebben weer een fantastisch programma opgesteld, bomvol activiteiten voor jong en oud.


Zaterdag 3 augustus 20.00-01.00u. Opening feestweek met een Tiroler Aprèsski avond. We bouwen de tent om tot een Bierstübe. Oktoberfest DJ Heidi kent naast de Duitse krakers ook nog genoeg andere feest hits om voor een “gemütliche” avond te zorgen. Tussendoor brengt een zanger overbekende Duitse toppers ten gehore.

Zondag 4 augustus 13.00-18.00u. Country- en line dance middag. In de feesttent kan ieder die het leuk vindt, gezellig een dansje wagen op de Countrymuziek van DJ Pierre.

13.00-18.00u Braderie en vrijmarkt. JVL Dutch Events zorgt voor een braderie in Helwijk. Ook partijen uit Helwijk en omstreken zijn natuurlijk van harte welkom. Wil je een kraam huren? Dat kan! Hiervoor kan contact opgenomen worden met Erik Maliepaard via erik@svkindervreugd.nl. Verder zullen er diverse andere activiteiten zijn, zoals een kinderkermis e.d.

Maandag 5 augustus 13.30-16.00u. Creatieve high tea voor volwassenen en kinderen. Hou je van gezelligheid, zoetigheid en creativiteit, kom dan heel decadent naar de High tea in de feesttent! Maar voordat je kunt genieten van al dat lekkers moet er hard gewerkt worden. Een smakelijke en vermakelijke middag voor jong én oud.

19.30-23.00u Bingo. Een gezellige bingoavond in de feesttent.

Dinsdag 6 augustus 11.00-16.00u. Levend ganzenbord en Oud Hollandse spelletjesmiddag. Een echt familiespel, maar dan door Helwijk! Opgeven kan met je familie of vrienden en ga op zoek naar de ganzen. Tussen de middag kan iedereen aanschuiven in de tent om heerlijke pannenkoeken te eten. Na het eten gaan we Oud Hollandse spelletjes spelen in de feesttent. Een gezellige middag voor jong en oud!

19.30-23.00u. Quiz. Er wordt flink gestreden tijdens de Quizavond. Makkelijke vragen, moeilijke vragen en instinkers... alles soorten vragen kom je tegen.

Woensdag 7 augustus 13.30-16.30u. Zeskamp voor de jeugd. 19.00-23.00u Zeskamp voor de volwassenen. De strijd zal losbarsten. 's Middags zullen de kinderen tegen elkaar strijden, terwijl 's avonds de volwassenen hun beste beentje voor gaan zetten.

Donderdag 8 augustus 10.00-15.00u. Fietspuzzeltocht. Er is een mooie route uitgezet met leuke opdrachten en vragen. Tussen de middag lunchen we bij Streekwinkel Roks in Fijnaart.

21.30u tot ??? Spooktocht. We gaan dit jaar weer flink uitpakken met de spooktocht! Met passend vervoer word je naar Willemstad gebracht. In het donker kom je allerlei figuren en situaties tegen die je de stuipen op het lijf zullen jagen!

Vrijdag 9 augustus 13.30-16.00u. Variétémiddag. De Crazy Jeugdshow zal een bezoek brengen aan Helwijk en kinderen van 4 tot 12 jaar vermaken met goochelkunsten, ballonvouwen, een wedstrijd, een discoquiz, zingen met hindernissen.

20.00-01.00u Feestavond, thema Hollandse avond. Hollandse toppers zullen allemaal gedraaid worden door DJ Mathijs Pluijgers tijdens de Hollandse Avond. Naast de gezelligste DJ van West-Brabant die de tent op zijn kop zal zetten, komen er deze avond ook diverse zangers optreden.

Alle activiteiten vinden plaats op het grasveld aan de Koningin Emmastraat. Voor meer informatie: www.svkindervreugd.nl/feestweek. [l]