Laatste week inschrijven voor Lobberanentoernooi

ZEVENBERGEN - Ondanks het feit dat er niet geklaagd kan worden over het aantal inschrijvingen, is er zeker nog plaats voor meer deelnemers. De commissie van het Lobberanentoernooi, van 12 t/m 18 augustus, zou graag zien dat er zich nog meer mensen aanmelden voor de categorie 5.

Elk jaar mag het toernooi zich verheugen in de deelname van lieve, maar ook zeker fanatieke dames uit Prinsenbeek en hun aanhangers. Niet alleen knap tennis brengen zij mee, maar zeker ook de nodige gezelligheid. Helaas ontbreekt het aan voldoende tegenstand van spelers van andere verenigingen. Hopelijk schrijven zich nog dames en heren in, die de rackets op dit niveau 5 willen kruisen.

Zoals bekend is het Lobberanentoernooi een veteranen-dubbeltoernooi, waaraan meegedaan kan worden in het jaar dat men 45 wordt. Er zijn drie leeftijdscategoriën t.w. 45/55/65 plus DD/HD/GD cat. 5 t/m 8. Genoeg mogelijkheden om een sportieve en gezellige week vanaf 12 augustus door te brengen op het park en in en rond het vernieuwde paviljoen. Over de geboden gezelligheid op en rond te banen werd al eerder in deze bode geschreven. Mooie partijen, elke avond lekker hapjes, de woensdag-satéavond, finaledag ontbijt en een loterij met leuke prijzen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus schrijf in voor het toernooi. Dit kan zoals altijd heel eenvoudig via toernooi.nl.

Kijk op de mooie website van de Lobbelaer voor nog meer details en schrijf uiterlijk 3 augustus in.

De commissie zal ook dit jaar weer zorg dragen voor een sportieve en plezierige week! [l]