Wereldwinkel Zevenbergen viert 35-jarig bestaan

ZEVENBERGEN - Ook deze maand augustus vieren we met onze klanten ons 35-jarig bestaan door korting te geven op de gewone Dopper. De Dopper is een Nederlands product ontworpen door Rinke van Remortel. Redt de wereld in stijl met onze duurzame waterfles.

Je Dopper steunt drinkwaterprojecten van Simavi. Je Dopper verkleint de berg plastic afval. Je Dopper is dol op heerlijk, Hollands kraanwater. Je Dopper vul je vrijwel overal, vrijwel gratis met de Dopper-App en straks bij o.a. een tappunt aan de haven. Je Dopper is duurzaam, handig en mooi! De Dopper is ideaal voor onderweg of in de trein, pas wel op dat je hem niet laat vallen. Geen ramp want in onze zaak hebben we losse doppen te koop. Kom naar de Wereldwinke deze maand voor de gewone Dopper, zolang de voorraad strekt.

Landzoogdier
Verder besteedden we 3 augustus aandacht aan het lot van het grootste landzoogdier de olifant. Hun aantal daalt door stroperij en ontbossing. Wist u dat er papier gemaakt wordt van olifantenpoep. In onze zaak hebben we o.a. notitieboekjes. De moeite waard om eens aan te waaien op Zuidhaven 89a in Zevenbergen. [l]