Wielerweekend Moerdijk

MOERDIJK - Laatste kans op een gratis rondvaart door de Biesbosch.

Op zaterdag 10 augustus a.s. worden er 3 mooie fietstochten gehouden van 60, 40 en 20 kilometer voor senioren en familie.

60 km Biesbosch tour: gratis rondvaart Biesbosch en gratis bezoek Biesboschmuseum. Een mooie tocht, die via Zevenbergen en Zevenbergschen Hoek naar de Biesbosch gaat. De eerste 60 inschrijvers krijgen gratis een rondvaart door de Biesbosch aangeboden en een gratis kaartje voor het Biesboschmuseum (t.w.v. € 24). Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol. De kosten voor de 2 pontjes zijn voor eigen rekening.

40 km Watersnoodroute: gratis bezoek aan Watersnoodhuis in Heijningen. In 1953 werd West-Brabant geteisterd door de storm. Deze route voert u langs belangrijke plekken in o.a. Fijnaart, Heijningen, Klundert en andere dorpen binnen de gemeente Moerdijk. U kunt tijdens deze tocht het Watersnoodhuis in Heijningen van 10.30 tot 13.00 uur gratis bezoeken.

20 km Twee dorpen route: Deze route voert de fietsers naar Zevenbergschen Hoek en Langeweg. Een leuke tocht voor kinderen, ouders en senioren; kortom voor de hele familie!

Schrijf in voor 1 augustus en maak kans op een elektrische fiets. Onder de voorinschrijvers van de seniorentocht (tot 1 augustus 2019) wordt een seniorenfiets verloot. De verloting van de fiets vindt plaats omstreeks 16.30 uur in de Zeestraat in Zevenbergen.

Inschrijven

In de winkel van Kieboom Fietsen in Zevenbergen liggen inschrijfformulieren.

Via de website www.profrondezevenbergen.nl/aanmelden-seniorentocht/ of via de website www.profrondezevenbergen.nl, Toertochten, Aanmelden Seniorentocht.

Via email; profronde@outlook.com met vermelding naam, adres, postcode en woonplaats en de afstand.

Via een inschrijfformulier. Deze is te downloaden via de link Inschrijfformulier Kieboom Fietsen Zevenbergen Seniorenfietstocht.

Meer info: www.profrondezevenbergen.nl/toertochten. [l]