Jeu de Boulesclub Noordhoek

NOORDHOEK - Een stormachtige zaterdag mocht niet verhinderen dat we ons maandelijks zaterdagmiddagtoernooi speelden. De jaarlijkse barbecue die daarop zou volgen moesten we helaas uitstellen omdat het onverantwoord was om de tent op te zetten. Maar niet getreurd, die hebben we nog te goed.

De vierentwintigste van deze maand, na afloop van het Piet van der Sandentoernooi, dat voor de gelegenheid niet in de morgen begint maar om half twee, omdat het anders wel een heel lange dag wordt, zal de barbecue plaats vinden.

Opkomst op deze winderige zaterdag viel niet tegen, zeventien leden hadden lak aan de wind en zetten hun beste beentje voort. Maar slechts drie daarvan wisten alle partijen te winnen, vier mensen behaalden twee punten en maar liefst negen moesten het met een schamele eenpunter doen.

Uitslag als volgt: 1. Frans v. Laarhoven 328p; 2. Ad v. Oosterhout 323p; 3. Jos v.d. Luijtgaarden 319p; 4. Jan Willemse 217p; 5. Marianne v. Oosterhout 206p.

Tot slot nog even de mededeling dat volgende week de zeventiende augustus de club van Zevenbergen op bezoek komt, wij verwachten een grote opkomst. [l]