Dartseizoen begint weer

ZEVENBERGEN - Aankomende weken start voor de teams uit Zevenbergen en regio weer de competities.

Ook de 7-Bergse Dartranking gaat voor het 25ste seizoen van start. 1 Van de langst lopende van Westbrabant. Stichting Toernooi en Evenementen organisator van tal van dartsactiviteiten in Zevenbergen, gaat ook hun 30ste jaargang in. Het betreft het seizoen van de lustrums! Hieronder de agenda voor dit jaar.

25ste 7-bergse Dartranking
Op zaterdag 7 september begint voor de 25e keer het rankingseizoen. Bij Verhoeven Cafe Feestzalen gelegen aan de Kerkstraat worden alle toernooien gespeeld. De ranking bestaat uit 12 toernooien gedurende september tot en met juni. De ranking kent een eigen ontworpen spelsysteem. Niet zoals het gebruikelijke poule-systeem. Er worden 4 tot 6 voorrondes rondes gespeeld. Na deze rondes gaan de beste darters met de meest behaalde punten door naar de winnaarsronde. De overige darters gaan door naar de verliezersronde. Zowel voor de winnaars- en verliezersronde zijn er rankingpunten en prijzen te verdienen. Alle toernooien beginnen om 19.15 uur. Inschrijven kan tot 19.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt € 7.00 pp en voor de jeugd tot 18 jaar € 4,00 pp.

30ste Gesloten Moerdijk
Het Gesloten Moerdijk Darts (voor de gemeentelijke herindeling Gesloten Zevenbergen) en de Open Toernooien is de Stichting voor opgericht. Voor de 30ste keer zal in december dit 2-daagse toernooi worden gehouden. Op zaterdagavond 7 december het koppeltoernooi, zondagmiddag het singletoernooi. Ook dit toernooi wordt gehouden Bij Verhoeven. Tijdens deze toernooien zal zowel voor het koppel als voor de single gaan, om de Christian van Ham Cup.

Open Zevenbergen
Op zondag 3 november wordt bij DanceMaster Koevoet voor de 5e keer het Open Zevenbergen gehouden in samenwerking met cafe Dennis. Het betreft een Koppel(warming-up) en Single toernooi. Meer informatie, facebook zevenbergse dartranking, www.dartfreakz.nl, Darttoernooiagenda. Inschrijven kan inmiddels via: www.openzevenbergen.nl

Alle toernooien worden georganiseerd door Jan Leijs. Voor informatie en/of deelname 06-50505132. Verder kan je deze informatie ook vinden op onze site: www.dartranking.nl [l]