Muziekkapel d'Eigeweskus zoek gezellige muzikanten

LANGEWEG - Muziekkapel d'Eigeweskus uit Langeweg is op zoek naar muzikanten als uitbreiding voor de club. d'Eigeweskus bestaan sedert 1983 en in die 36 jaar hebben ze hun sporen meer dan verdiend. In de omgeving staan ze bekend als een leuke, actieve muzikale groep muzikanten uit Langeweg.

Momenteel bestaat de groep uit 1 tenorsaxofoon, 1 altsaxofoon, 4 baritons, 1 schuiftrombone, 1 sousafoon, 4 trompetten, 1 vaste invaltrompet, 1 grote trom, 1 beatring, 1 bekkens en 1 vaste invaller kleine trom. Een mooie bezetting, toch willen we graag uitbreiding. Vooral een extra schuiftrombone is meer dan welkom, maar ook trompet en slagwerker kunnen we goed gebruiken.

Onze muzikale leider is Edwin Mathee uit Fijnaart en reserve muzikaal leider is Corne van Geel.

Iedere vrijdagavond van 20.00-22.00 uur repeteren wij op een leuke, gezellige maar zeker ook fanatieke manier, onze moderne muziekstukken. Dit doen wij in Ons Stedeke in Langeweg met een gezellige 3e helft. Gemiddeld ca. 6 keer per jaar een optreden, een gezellige seizoensafsluiting, een leuk terrasconcert en vele leuke repetities zijn onze handelsmerken.

Is het iets voor jou? Informeer via info@eigeweskus.nl of via de website www.eigeweskus.nl of via de leden. Langs komen kan natuurlijk ook altijd.
Rechtstreeks informatie kan natuurlijk ook via Wim van Geel (06-14178411) of via wimvangeel@freeler.nl[l]