Fijnaartse Fiets4daagse

FIJNAART - WielerToerClub Heij=Fijn blaast de Fiets4daagse nieuw leven in en wel op 10, 11, 12 en 13 september. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden. De 15 kilometer is een echte gezinsafstand voor jong en oud. De 25 kilometer is bestemd voor de recreatiefietsers en de 50 kilometer voor de meer ervaren fietsers en wielrenners. Tijdens de vierdaagse zijn alle type fietsen toegestaan.

Het vertrek en de aankomst zijn bij restaurant Family Fijnaart. Onderweg wordt bij de stempelpost een gezonde versnapering uitgereik. Na afloop biedt de Family iets lekkers aan voor alle deelnemers en kan men hier nog gezellig nagenieten. Alle deelnemers ontvangen bij het volbrengen van minimaal drie avonden een leuke herinnering.

Afwisselende routes
De routecommissie van de wielertoerclub heeft een aantal leuke afwisselende routes uitgezet welke de fietsers door de mooiste West-Brabantse polders rondom Fijnaart leiden. Alle routes hebben een leuke naam gekregen. Deze routes staan op de website van de wielertoerclub en zijn ook via GPX-bestanden beschikbaar. De routes worden ook geprint op papier en aan de deelnemers uitgereikt. Onderweg rijdt er een “bezemwagen” mee voor deelnemers met pech of die eerste hulp nodig hebben. Alle belangrijke informatie staat op de stempelkaart.
Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meefietsen. Voorinschrijving met korting is mogelijk op maandagavond 9 september tussen 18.30 en 19.30 uur bij Family Fijnaart. Via de website kan men zich ook vooraf inschrijven. Inschrijven is natuurlijk ook mogelijk op dinsdag 10 september en eventueel op woensdag 11 september voorafgaande aan het vertrek. De starttijd is iedere avond tussen 18.30 en 19.00 uur. Informatie en routes zijn te vinden op de website: www.wtcheij-fijn.nl/fiets4daagse [l]