Jeu de Boules Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Op zaterdag 31 augustus stond onze jaarlijkse vriendschappelijke wedstrijd tegen Oosteind, dit jaar bij ons in Zevenbergen, op het programma.

Frie heeft voor deze wedstrijd iets speciaals bedacht een soort van koppelwedstrijd en wel zo dat alle spelers rouleren en het toch een wedstrijdje werd tussen Oosteind en Zevenbergen. 14 personen waren er voor Oosteind ook 14 voor Zevenbergen. Het was voor iedereen even wennen maar het was een leuke verandering van een koppelwedstrijd. Zevenbergen nam in de eerste ronde al de leiding door 4 van de 7 wedstrijden te winnen, waarvan eentje zelfs met 13 tegen 0. Na de gezellige koffie met iets lekkers erbij nemen de 2e ronde een aanvang, je merkte aan de gezelligheid dat deze spelers elkaar kenden. Deze ronde neemt Zevenbergen een nog grotere voorsprong door alweer 5 van de 7 wedstrijden te winnen, in de 3e ronde wint Zevenbergen alle 7 de wedstrijden, toch weten wij dat er in Oosteind goede boulers zijn, maar dat zij hun dag niet hebben, en niet gewend zijn aan onze baan dat is misschien in ons voordeel geweest, zij pakten het heel sportief op en hebben er met elkaar een gezellige middag van gemaakt.

Ter afsluiting hadden Theo en Toon gezorgd voor nog een paar lekkere hapjes waarvan iedereen met volle teugen van heeft genoten.

1e plaat Fred J met 3 36 pnt; 2e plaats Christine M met 3 32 pnt; 3e plaats Jan Z met 3 29 pnt. [l]