KV Focus klaar voor de start

ZEVENBERGEN - Na de geslaagde driekamp afgelopen zaterdag en een gezellige barbecue zijn de teams van KVFocus klaar om te beginnen aan het nieuwe seizoen. Gezien de resultaten van de driekamp is er nog wel wat werk te doen.

Het ging met de teams nog niet helemaal zoals de bedoeling is. We zullen maar zeggen: een slechte generale is en goede uitvoering. De definitieve teamindeling is gemaakt dus nu maar hopen dat alles gaat lopen zoals gewenst. Zaterdag 7 september staan de volgende wedstrijden op het programma:

Springfield D2-Focus D1 av.10.00u

Focus C1-Good Luck C2 av.11.15u Etten-Leur

Terda A1-Focus A1 av.12.25u

Focus B1-Scheldevogels B1 av.12.30u Etten-Leur

Focus 2-Vios(W) 1 av.14.00u Etten-Leur

DSO(K)7-Focus 3 av.14.30u

Focus 1-SKV1 av.15.30u Etten-Leur

Alle teams veel plezier en heel veel succes. De thuiswedstrijden van KV Focus worden gespeeld op de velden aan de Olympiade 41. Hier is een ieder welkom voor het bekijken van de wedstrijden. Kom en moedig onze teams aan. Ook eens kijken hoe het gaat bij KV Focus: Kom dan vrijblijvend langs op een van onze trainingsavonden. Op dinsdag- en donderdagavond vanaf 18.45 uur zijn de teams bezig met hun training. Voor meer info over KV Focus en korfbal, kijk eens op onze site www.kvfocus.nl. [l]