Het Jacobuskoor uit Fijnaart.
Het Jacobuskoor uit Fijnaart.

Jacobuskoor reist af naar Zoutelande

FIJNAART - Zondag 1 september, vroeg in de ochtend, vertrok het Jacobuskoor vanuit Fijnaart naar Zoutelande om daar in de Toeristenkerk te gaan zingen.

Voorganger in deze kerkdienst was onze eigen pastoor Jan van Oers, 35 jaar lang was hij pastoor in Fijnaart Erg leuk! Het weer werkte goed mee en dat was maar goed ook want het was een viering die zich grotendeels afspeelde in de open lucht.

Het koor zong onder leiding van Jack Vermeulen dirigent en Cora Schoonderwoerd op de piano. Ook buitenlandse toeristen komen naar deze openluchtkerk daarom had het koor gekozen voor liederen in het Duits, Engesl, Nederlands en Latijn wat door de kerkgangers erg werd gewaardeerd.

Na de koffie met iets lekker ging de reis verder naar Middelburg. Daar aangekomen volgde er een rondvaart door het mooie Middelburg. Ook deze rondvaart was een muzikaal gebeuren, er werd goed meegezongen op de accordeonmuziek van Cora. Voor het café “Hart en Ziel“ van de zanger van Blof, Pascal Jacobsen, kregen zij persoonlijk applaus van de zanger zelf. Na een gezellig borreluurtje in Middelburg vertrokken zij al zingend in de bus richting Familyland waar de dag werd afsloten met een heerlijk diner.

Het koor kan weer terugkijken op een geweldige dag.

Meezingen
Wilt u ook met het koor meezingen en dit soort leuke uitjes bijwonen, kom dan eens langs op onze repetitie op maandagavond van 19:00 tot 20:45 in de Jacobuskerk te Fijnaart of neem contact op met Jeanne van Ham jannevanham@home.nl 06-53674505. [l]