Late Summerconcert van fanfare OKK

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Op zondag 22 september organiseert fanfare OKK uit Zevenbergschen Hoek een Late Summerconcert waarvoor wij u van harte uitnodigen. Ons groot-orkest en ons jeugdorkest Animaro onder leiding van dirigent Dominique Capello zullen u een gevarieerd muzikaal programma aanbieden. Ons jeugdorkest zal alleen, maar ook samen met Dynamite, het opleidingsorkest van muziekvereniging Alliance uit Lage Zwaluwe, een aantal nummers spelen.

Tijdens dit concert zullen ook vier jubilarissen in het zonnetje gezet worden: Frie van Oosterhout (70 jaar lid), Emiel Cruijsberg en Anton Wevers zijn allebei 60 jaar muzikaal actief waarvan heel veel jaren bij OKK en tot slot heeft OKK een zilveren jubilaris in de persoon van Ronald van Brugge. Deze vier muzikanten hebben een huldiging dubbel en dik verdiend vanwege hun inzet voor OKK, als muzikant, als beheerder van het muziekarchief, als klusser in onze nieuwe repetitieruimte, als ophaler van oud papier, als reparateur van muziekinstrumenten, etc. Ook voor Reinier, Jochem en Nienke die onlangs geslaagd zijn voor hun muziekexamen is een moment van aandacht ingepland.

Het concert begint om 14.00 uur. De toegang is gratis, maar neemt u wel een eigen (tuin) stoel mee. Bij goed weer zal het concert plaatsvinden in het Martinuspark. Bij minder goed weer zullen we voor ons Late Summerconcert uitwijken naar de nabij gelegen kerk. Ter plaatse is het ook mogelijk om een drankje te nuttigen. [l]