'Nou brik mun kloomp', nu al een aankondiging voor carnaval?

ZEVENBERGEN - Stichting Carnaval Zevenbergen daagt talenten op allerlei variété gebied uit, om zich op te geven voor de “Bont Gemaauw” editie 2020! Ook ervaren sauwelèèrs of maauwers, met een op het Zeuvebultelaand gerichte maauw, en andere artiesten van recent of van veul langer geleden, zijn natuurlijk ook weer van harte welkom om in te schrijven voor de 2020 editie. Nog nooit is de commissie zo vroeg verrast met inschrijvingen als dit jaar, met reeds 7 inschrijvingen hebben we al een goede basis voor de komende revue. De commissie van het Bont Gemaauw werkt met deze aanmeldingen, en de nog aan te melden deelnemers, een totaal programma Bont Gemaauw uit in opdracht van Stichting Carnaval Zevenbergen.

Voor dit enige echte Zevenbergs Bont Gemaauw leut spektakel van SCZ, dat traditioneel altijd in de Borgh wordt gehouden 14 dagen voor de start van carnaval, kan via Stichting Carnaval Zevenbergen worden ingeschreven. Uiteraard kan dat ook bij een van de commissieleden van Bont Gemaauw. Jouw of jullie aanmelding moet wel in de maand september bij ons binnen zijn.

Thema
Het thema van de Bont Gemaauw editie 2020 is ook al bekend. Het Zeuvebultelaand ziet er ook begin 2020 nog uit als één groot pretpark. Tussenoor wordt er in het centrum van ut Zeuvebultelaand ook nog een kermis en een wielerkoers gehouden. Dat hebben wij samengevoegd tot één thema: Kermiskoers!
Dat lijkt de commissie al stof genoeg om over te maauwen in een volgende Bont Gemaauw editie.
Nadat de aanmeldingen in september bij SCZ binnen zijn gaat de commissie er weer een passend en een verrassende carnavalsrevue Bont Gemaauw samen stellen. Een dergelijk carnavalsrevue programma met een gevarieerde opbouw met veel afwisseling is uniek gebleken in de hele regio. Dat is ook deze keer weer de doelstelling in het Zeuvebultelaand in 2020.

Aanmelden
Als bekend is wie er deelnemen, hebben technici voor licht en geluid en de decorbouwers vanaf eind september ruimschoots de tijd om de juiste ondersteuning op het podium per artiest te realiseren. Wij roepen potentiële artiesten op om 4 dagen vermaak in 5 voorstellingen als een uitdaging aan te nemen en nu in te schrijven.
De presentatie van het Bont Gemaauw 2020 vervolgens per deelnemende artiest als maatwerk worden samengesteld in de aankondiging van het totaal programma... Het podium in zaal de “Vlakte” wordt omgetoverd tot een herkenbaar “Zeuvebultelaands” decor.

Reserveer nu alvast de datums van de uitvoeringen in jouw verse carnavalsagenda voor weer een nieuwe Bont Gemaauw editie 2020: donderdag 6, vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 februari!

Aanmelden voor deelname kan via info@carnavalzevenbergen.nl [l]