Seven Hills winnen van koploper

ZEVENBERGEN - De honkballers van Seven Hills hebben de wedstrijd tegen koploper Blue Lions met 7-3 gewonnen! Blue Lions strijdt met Kickers om het kampioenschap en de jonge Seven Hillers hadden eigenlijk geen moeite van de aanvoerder van de ranglijst uit Tilburg.

Vanwege het internationale jeugdtoernooi van onze goede buren Seolto was Seven Hills uitgeweken naar Roosendaal om de thuiswedstrijd daar te spelen. De hartelijke ontvangst bij de Boosters gaf vleugels aan het team. In de 1e inning nam Blue Lions een run voorsprong. Deze werd in de gelijkmakende slagbeurt ruim gecompenseerd door geweldige hits van Jelmer, Boudewijn en Maurice en goed honklopen van de mensen op de bases. 4-1 stond het toen de rook was opgetrokken.

In de innings daarop volgend gebeurde niet veel en hielden beide ploegen de nul vast. Donkere wolken pakte zich samen boven Roosendaal, maar ook voor de kampioenskandidaat uit Tilburg! Letterlijk begon het te regenen en het regende ook runs in het voordeel van Seven Hills. In de 5e gelijkmakende slagbeurt kwamen nog eens 3 runs over de thuisplaat.

Met nog wat speeltijd kwamen de Blue Lions voor de 6e keer aan slag. Ze slaagde erin nog 2 runs te produceren alvorens Duncan, als pitcher de wedstrijd op slot gooide. Prachtige prestatie van Seven Hills waar Mathijs zijn eerste honkslag kon laten noteren.

Pitcher Duncan gooide wederom een hele wedstrijd en is in blakende vorm. Twee weken terug gooide hij nog 14 strike outs!, gisteren gooide hij er 11. Dat is niet normaal goed!

De toeschouwers hebben weer erg genoten van dit jonge Seven Hills team.

Volgende week zondag 15 september gaan we weer lekker ballen in Breda bij Jeka. [l]