AGENDA

11-12-13-17-18 september

Inzameling spullen

9:00 | Bartholomeus Parochiehuis

Kleding –Schoenen dekens en merk leren tassen, in te leveren in het Bartholomeus parochiehuis tussen 9.00-12.00 uur Markt 19A (naast de kerk) te Zevenbergen tel. 0168-323567. Steun ook onze Kerkbijdrage, opbrengst van de goederen gaat naar het project Glas en Lood ramen van onze eigen kerk.

Zaterdag 14 september

Rommelmarkt Heemkunde

13:00 | De Sprange

Stichting Heemkunde Moerdijk houdt op zaterdag 14 september een rommelmarkt op de achterplaats van "de Sprange". Julianastraat 2 Moerdijk-dorp, waar ook tevens de verkoop van boeken, grammofoonplaten en legpuzzels zal plaats vinden van 13.00 uur tot 16.30 uur. De opbrengst van bovengenoemde activiteiten zal besteed worden aan het onderhoud van ons gebouw "de Sprange". Ons museum is ook geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur

Schilderijenexpositie

11:00 | Voormalig Ketelhuis suikerfabriek

Twee keer per jaar tonen de leerlingen van DavidArt in Zevenbergen de door hen vervaardigde schilderijen aan het publiek. Een dag in de lente en twee dagen tijdens de Kunst- en Cultuurroute Moerdijk in het najaar. De leerlingen van DavidArt volgen hun schilderlessen in het voormalige ketelhuis van de suikerfabriek in Zevenbergen. Een gebouw dat sinds een aantal jaren een monumentale status heeft en een bezoekje zeker meer dan waard is. Tijdens de open monumentendagen op 14 en 15 september kunt u op de eerste verdieping van het gebouw genieten van de vele prachtige schilderijen die het afgelopen jaar door de leerlingen van David Chichua zijn vervaardigd. De meest uiteenlopende genres van de schilderkunst worden aan het publiek getoond. Immers, iedere amateurschilder heeft zijn eigen voorkeur: van classisisme tot expressionisme, van romantiek tot cobra, van impressionisme tot pop-art, te veel stijlen om op te noemen. U moet het gewoon zelf komen zien! Op 14 en 15 september van 11.00 tot 17.00 uur staan de deuren van de atelierruimte aan Blokweg 15 in Zevenbergen wagenwijd voor u open. Het atelier bevindt zich op de eerste verdieping, waardoor de ruimte helaas niet bereikbaar is voor rolstoelgebruikers.

Najaarsbingo

20:00 | zaal Bij Verhoeven

Op 14 september organiseert Vogelvereniging Zanglust weer een mooie bingo avond. Iedereen is van harte welkom en er zijn nu ook weer mooie prijzen te winnen. De zaal gaat open om 19.00 uur en de balletjes gaan rollen om 20.00 uur. Kom dat zien en breng gerust uw vrienden en kennissen mee. Locatie Zaal Bij Verhoeven Kerkstraat 8 Zevenbergen.

Zondag 15 september

Snuffelmarkt Fortitudo

9:00 | Voorstraat

Op zondag 15 september wordt in de vesting Willemstad gelijktijdig met het Shanty & Seasong Festival op de westelijke zijde van de Voorstraat een kleine snuffelmarkt gehouden. Opgave formulieren zijn aan te vragen bij Cor Bom, secretariaat SSF 2019 via festival@havenkoorfortitudo.nl of af te halen bij Vestingshop Repro aan de Voorstraat of bellen naar 06 30288422. Ondernemers, verenigingen en particulieren kunnen eraan deelnemen door een zogeheten grondplaats te huren waarop een eigen tent, kraam, tafel of iets dergelijks geplaatst kan worden.

Woensdag 18 september

Bingo

19:30 | Stichting Seniorenraad Zevenbergen

Bingoavond van Stichting Seniorenraad Zevenbergen, Kasteelweg 4, Zevenbergen