Speeltuinvereniging Kindervreugd houdt weer grote rommelmarkt

HELWIJK - Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober organiseert Speeltuinvereniging Kindervreugd voor de 68e keer een grote rommelmarkt. De rommelmarkt vindt plaats in- en rondom de Blokhut aan het Prins Bernhardplein 2 te Helwijk.

De rommelmarkten beginnen beide dagen om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur.

De opslagplaatsen zitten weer bomvol met tweedehands goed bruikbare spullen, zoals elektrische apparatuur, meubels, lampen, gereedschap, tuinartikelen, witgoed, plastic, fietsen, CD’s, LP’s en singles, speelgoed, handwerkartikelen, sieraden, snuisterijen, hobbyartikelen, glas, porselein enz.

Spullen inleveren
In de week voorafgaande aan de markt worden de rommelmarktspullen overgebracht naar de Blokhut, waar alles netjes schoongemaakt en gesorteerd wordt door de vele vrijwilligers die de speeltuinvereniging telt. De rommelmarkt staat niet voor niets bekend om de enorme keus en nette sortering. De speeltuinvereniging heeft veel vrijwilligers die deze klus in een week klaren, maar we kunnen altijd extra mensen gebruiken die de spullen mee uit willen pakken of op de desbetreffende dagen mee willen verkopen. Aanmelden hiervoor kan bij Inge Maliepaard op 06-43418894 of per mail via erik@svkindervreugd.nl.

Heeft u nog bruikbare spullen voor de rommelmarkt, dan worden deze na afspraak op donderdagavond bij u opgehaald. U kunt hiervoor bellen met 06-43418894 of 0168-472978. U kunt de spullen ook tijdens de openingsuren in de Blokhut brengen. Op de donderdag voorafgaande aan de rommelmarkt worden geen spullen opgehaald. De week na de rommelmarkt beginnen we alweer te verzamelen voor de volgende rommelmarkt.

De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten goede aan het speeltuinwerk. Voor inlichtingen kan men bellen met 06-43418894. [l]