Geslaagde seizoensopening bij Witac'89

WILLEMSTAD - Woensdag 11 september is het najaarsseizoen bij tafeltennisvereniging Witac'89 geopend door middel van een dubbeltoernooi.

Niet alleen leden van Witac'89 namen hieraan deel, maar ook leden van TTV Tanaka (Etten-Leur) en TTV De Pin Pongers (Wouwse-Plantage) kwamen op bezoek. Eelco Ligtenberg en Rene Schijven van TTV De Pin Pongers kwamen, zagen en overwonnen. Zij wisten het dubbeltoernooi bij Witac'89 te winnen. Ze wisten dit zelfs te doen door ongeslagen te blijven. Op de 2e plaats (slechts 1 verliespartij) eindigden Manon Gerritsen en Delano Dekkers.
Om de ranking compleet te maken: 3e Piet van Beers en Michel Wessels; 4e Klaas van Exel en Dulon Gerdes; 5e Ies den Hollander en Bram Tolenaars; 6e Bas van der Stelt en Jacqueline Graafmans; 7e Janny den Hollander en Joost de Raadt; 8e Bianca Vijfhoek en Roxanne Vijfhoek.

De organisatie kijkt terug op een toernooi waarbij sportiviteit en gezelligheid hoogtij vierden en er zeer fraai tafeltennis werd vertoond. Op naar de volgende keer![l]