Selectie VV TPO seizoen 2019-2020. FOTO BIANCA VERSTAPPEN
Selectie VV TPO seizoen 2019-2020. FOTO BIANCA VERSTAPPEN Bianca Verstappen

TPO wint verrassend de derby tegen DHV

KLUNDERT - Afgelopen zaterdag speelde VV TPO zijn derde wedstrijd voor de beker. Na tegen VCW gelijk te hebben gespeeld met 3-3 en van Zwaluwe te hebben verloren met 4-2 stond de wedstrijd tegen VV DHV op het programma.

Binnen 5 minuten kwam TPO al op voorsprong na een mooie voorzet van Cees Santbergen op Stef Korswagen, die deze voorzet schitterend afrondde. Na wat kansen over en weer was er een foutje in de verdediging van TPO waardoor een speler van DHV er met de bal vandoor kon gaan en voor open goal 1-1 maakte. Na nog wat mooie reddingen van de keeper van TPO Coen Koevoets maakte DHV voor rust toch de 2-1.

In het begin van de tweede helft was DHV de iets betere ploeg. Echter na een dubbele wissel bij TPO ging TPO achterin 1 op 1 spelen en voorin met 4 spitsen. Op dat moment werd TPO de betere ploeg. Een voorzet van TPO werd door een speler van DHV in eigen goal gewerkt wat een terechte stand van 2-2 opleverde. De bal werd gelijk uit de goal gehaald door de aanvoerder van TPO want de mannen voelde dat er meer in zat.

Tien minuten voor tijd kwam dat moment. Een speler van DHV werkte een voorzet van TPO weg en de bal kwam op de zestien bij Jeffrey Reniers. Hij zag de keeper van DHV iets voor zijn goal staat en lepelde de bal net onder de lat in het goal. Met een tussenstand van 3-2 waren er nog 8 minuten te gaan. In die tijd waren er geen kansen meer voor beide ploegen en floot de scheidsrechter uiteindelijk af. Een gelijkspel was over heel de wedstrijd wel terecht geweest maar geen enkele Moerdijker zal er van wakker liggen dat de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 werd gewonnen door VV TPO..

Uiteindelijk is Zwaluwe eerste geworden in de poule en volledig verrassend werd VV TPO tweede in de poule. Een hele mooie prestatie van het team en de begeleiding. Uiteraard was er nog een mooie derde helft, die wederom een mooi muzikaal tintje kreeg van DJ Franky boy.

Zondag 22 september speelt VV TPO de eerste thuiswedstrijd om 14.30 uur tegen SVG. Het team en de begeleiding hopen dat er weer veel supporters komen om VV TPO aan te moedigen.[l]