Wim Goverde doet boekje open
Wim Goverde doet boekje open Peter Geleijns

Praten over geld, grip op de knip!

MOERDIJK - Praten we eigenlijk over geld en de zorgen die we daar soms over hebben? Op donderdag 3 oktober gaan we dat in elk geval doen. In Trefpunt Meer Moerdijk (de Kristallaan 25c) in Zevenbergen zijn alle organisaties en verenigingen die actief zijn in Zevenbergen bij elkaar.

In een informele setting met een Amerikaanse lunch gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van een persoonlijk verhaal. Wim Goverde is na 19 jaar bevrijd van zijn schuldenlast en vertelt openhartig over zijn ervaringen. Vervolgens gaan we het gesprek aan met Wim, alle professionele en vrijwillige helpers en met U. Alles kan aan de orde komen, dus ook Uw vragen zijn van harte welkom. Om 10.00 uur wordt voor de liefhebbers een uurtje gewandeld door Zevenbergen samen met Uurtje Actief; om 11.00 uur is de wekelijkse Inloop voor een praatje kopje koffie of een vraag. Om 12.00 starten we met het gesprek over geld.

Meer weten? Marten Voetman, Surplus, tel: 06 10926259 mail: marten.voetman@surplus.nl, Maijke Hoosemans, de Aanloop, tel: 06 13741671 / mail: m.hoosemans@ggzbreburg.nl, Peter Geleijns, de Huiskamer van Zevenbergen, tel: 06 21892707 / petergeleijns@hotmail.nl [l]