Enkele leden van de Huiskamer. FOTO WIM GOVERDE
Enkele leden van de Huiskamer. FOTO WIM GOVERDE Wim Goverde

Bijeenkomst in Huiskamer van Zevenbergen

ZEVENBERGEN - De Huiskamer van Zevenbergen organiseert een training 'We zijn allemaal mensen'. Vanaf 1 oktober op 6 dinsdagavonden tussen half 8 en 10 uur, vanaf 10.15 uur. De training is gratis en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.


Als Huiskamer is onze insteek dat we mensen die met mensen werken willen ondersteunen en daarbij denken we vooral aan vrijwilligers. De trainer omschrijft het zelf als volgt: "We gaan op ontdekkingstocht! Wie gaat/durft er mee?" We gaan kijken hoe het komt wanneer je je bijvoorbeeld ergert aan een ander; wat het betekent als een ander je boos of verdrietig maakt. Doet die ander dat wel, of zit het toch in jezelf? We gaan het hebben over waarden en normen en hoe dat onze reactie kan bepalen. Krijg je wel eens te maken met vooroordelen en heb jij die misschien ook zelf wel? Heb je wel eens iets over iemand gedacht, wat later heel anders bleek te zijn? Hoe ga jij om met ‘kritiek’? En kun je ook iemand een minder fijne boodschap geven, zonder dat het als kritiek klinkt?
Op 6 dinsdagavonden gaan we hiermee lekker aan de gang. Deze training is vooral gezellig, leerzaam en lekker afwisselend met veel leuke oefeningen die iedereen mee kan doen. Leuk als je er bij bent!
Informatie en aanmelden: petergeleijns@hotmail.nl. [l]