Chantal in actie met 2 baton. FOTO LEONTINE GODSCHALK
Chantal in actie met 2 baton. FOTO LEONTINE GODSCHALK Leontine Godschalk

De trein Chantal Verschoor dendert door

ZEVENBERGEN - Nog drie wedstrijden en dan is dit seizoen weer ten einde en gaan we ons opmaken voor de Nederlandse Kampioenschappen. Op 22 september was er in Roosendaal een wedstrijd. Een wedstrijd die georganiseerd werd door de eigen vereniging The Rainbows uit Roosendaal.

Met goede moed vertrokken we die ochtend naar sporthal de Roos waar Chantal op zou gaan met vijf onderdelen. Drie solo onderdelen en twee teams. Dit seizoen is ze al met twee onderdelen gepromoveerd naar de hoogste klasse, maar met 2 baton is dat nog niet gelukt. Telkens zit ze er heel dichtbij met de punten maar net niet genoeg.

Afgelopen zondag was het dan zover. Ook met 2 baton promoveerde Chantal naar de hoogste klasse, de Advance. Dit seizoen is ze met al haar solo onderdelen gepromoveerd naar de Advance klasse.

De komende drie wedstrijden heeft ze nog één doel, om met haar dance de plaatsingspunten binnen te halen om het NK op het hoogste niveau te draaien. Dit moet nog één keer gebeuren. Op naar de laatste wedstrijden van het seizoen, in Helmond, Zwijndrecht en nogmaals Roosendaal.[l]