Sponsormiddag KWF door Koor C'est la Vie

KLUNDERT - Zondagmiddag 6 oktober organiseert het koor C’est la Vie uit Klundert weer haar inmiddels traditionele sponsormiddag ten bate van het KWF, dit keer in 'De Stad Klundert' aan de Molenstraat 33 met medewerking van het Westhoeks Mannenkoor en de band Funn uit Willemstad. Een echte oergezellige middag met hopelijk, evenals voorgaande jaren, weer een mooie opbrengst voor het KWF.

Kom allemaal dus in groten getale weer kijken, luisteren en vooral bieden op de liedjes die zowel C’est la vie als het Westhoeks Mannenkoor ten gehore zullen brengen. De band Funn zal ook helemaal gratis en voor niets in de pauzes, bij de opening en bij de afterparty voor het nodige entertainment zorgen. Ontspanning, gezelligheid, onderlinge contacten en muziek, wie wil dat nou niet op een zondagmiddag?

De middag begint om 14.30 uur, maar de zaal is al open om 14.00 uur en dan zijn er ook al de aangename klanken van Funn. Tegen 18.30 uur is de sluiting en begint de afterparty. “De Stad” zorgt dat er ook warme hapjes te koop zijn tegen de tijd dat de magen gaan vragen.

Ons eigen presentatieduo, de welbespraakte Yolande Kouwenhoven en John Schuurmans zijn ook weer van de partij en gaan er, net als voorgaande keren, weer een daverende show van maken.

Er zijn lijsten met aanstekelijke liedjes van het Westhoeks Mannenkoor en van C’est la vie waarop geboden mag worden. De nummers met de meeste stemmen worden gezongen. Het startbedrag om mee te bieden is € 1,-. Door er met elkaar weer een groots spektakel van te maken, hopen we dat de bussen van het KWF ook dit jaar weer goed gevuld worden. .

Alle vrijwilligers gaan weer hun stinkende best doen om er een topmiddag van te maken met een topopbrengst voor het KWF. We hopen toch weer op rond de € 1.000,- en bieden natuurlijk zelf van harte mee, met als enige doel een steentje bij te dragen aan het uitbannen van een vreselijke ziekte waar iedereen in zijn nabijheid wel mee te maken heeft (gehad).[l]