Wim Goverde doet boekje open. FOTO PETER GELEIJNS
Wim Goverde doet boekje open. FOTO PETER GELEIJNS Peter Geleijns

Programma Huiskamer van Zevenbergen

ZEVENBERGEN - De komende maanden is er veel te doen in de Huiskamer van Zevenbergen. We zetten het kort voor u op een rij.

Op dinsdagavond 1 oktober starten we met de training eenzaamheid en die is helemaal volgeboekt. Fijn om met zoveel mensen aan de slag te gaan. Volgend jaar willen we meer trainingen en cursussen aan gaan bieden.

Op donderdag 3 oktober een lunchbijeenkomst over geld waarin alles aan de orde komt om grip op de knip te krijgen en te houden. Tussen 12 en 14 uur bent U van harte welkom in Trefpunt Meer Moerdijk, Kristallaan 25 c in Zevenbergen.

Op dinsdag 15 oktober een gratis lunch en themabijeenkomst in het kader van de week van de eenzaamheid. Tussen 12 en 16 uur bent U van harte welkom in Trefpunt Meer Moerdijk, Kristallaan 25 c in Zevenbergen.

Elke week op donderdag tussen 10 en 11 uur een uurtje wandelen samen met Uurtje Actief. Iedereen is welkom. We vertrekken vanaf Trefpunt Meer Moerdijk.

Elke donderdag tussen 11 en 14 uur de Inloop. Gratis kopje koffie of thee en goed gezelschap voor de gezelligheid of als er iets speelt waar U hulp bij zoekt.

We ontmoeten U graag. Volg ons op faceboek. Meer weten: Petergeleijns@hotmail.nl.[l]