Uitslag Jeu de Boulescompetitie

ZEVENBERGEN - Dinsdag 24 september werd de zesde en laatste wedstrijd voor de zomercompetitie gespeeld. Ondanks dat de weersvoorspellingen niet zo bijzonder waren kwamen er toch dertig spelers voor deze wedstrijd opdagen.

De eerste game begonnen we al met geringe neerslag die toch wel een poosje aanhield, ondanks deze neerslag werd deze game toch uitgespeeld. Na bij een kopje koffie weer enigszins opgedroogd te zijn begonnen we snel weer aan de tweede game, want als we die uit konden spelen dan kon er reglementair ook een einduitslag opgemaakt worden. In de tweede game was de regen minder dan de eerste, maar goed ook want op baan drie werd er om elk puntje geknokt en liep lekker uit, maar baan een spande de kroon en nam nog meer tijd in beslag. Dan weer door naar een korte pauze want het ziet er naar uit dat de derde game ook nog gespeeld kan worden, dus na een korte verfrissing weer de banen op. Ronde drie werd dan ook spannend, want er werd al door bepaalde personen gerekend en naar elkaar gekeken met betrekking op de totaal punten optelling van de zes wedstrijden, de een ging glunderend de baan af en de ander krabde eens achter de oren.
De totale einduitslag voor zowel de dames als de heren wordt op de jaarvergadering bekend gemaakt en dan worden ook de bijbehorende bekers afgegeven worden. Tijdens het gebruik van een hapje en een drankje werden de prijzen uitgereikt.
Er werd gewonnen door: 1e plaats Wim S. met 3 32 punten; 2e plaats Theo v.d. L. met 3 22 punten; 3e plaats Jan Z. met 3 19 punten. [l]