Eerste winst TTV Groene Ster

ZEVENBERGEN - Afgelopen vrijdag speelde het team van tafeltennisvereniging Groene Ster hun 3e wedstrijd in de 3e klasse E van de NTTB zuidwest. Theo Gunneweg, Joris Gerritsen en Walter Bierman waren geselecteerd om deze wedstrijd tegen Belcrum 9 te gaan spelen.

Theo Gunneweg openende de wedstijd tegen Davey Nuijten. Helaas voor Theo ging deze partij in 3 sets naar Davey. Walter Mocht het daarna opnemen tegen Maarten Pauwels. Nadat hij de eerst 2 sets won verloor hij de opvolgende 2 sets. Gelukkig trok hij in de 5e sets de partij alsnog naar zicht toe. Nu was het de beurt aan de beurt aan Joris tegen Michel Florisson. Keurig in 3 sets harkte Joris het punt binnen.

Het dubbel van Theo en Walter tegen Maarten en Michel verliep vlot en gladjes. Alles lukte en het liep zeer goed bij het duo van Groene Ster. Resultaat een comfortabele 1-3 voorsprong. Helaas ging de daaropvolgende partij van Theo tegen Maarten verloren. Ook Joris wist zijn partij tegen Davey niet te winnen. Ineens toch weer een gelijke tussenstand van 3-3. De mannen van Groene Ster leken wakker geschud te zijn van deze tussenstand want de vier opeen volgende partijen werden omgezet naar dikke winst voor Groene Ster. Eindresultaat een zeer verdiende winst van 3-7 voor Groene Ster en een goeie 2e plaats op dit moment voor Groene Ster in de competitie. Echter voor 5 teams nog veel mogelijk Terwijl Hita Goeie zaken heeft gedaan en stevig bovenaan staat in de competitie.

Uitslagen 3e klasse Poule E
HITA '79 1 3-24
Groene Ster 1 3-15
Smash 1 3-13
Die Meede 4 3-13
Belcrum 9 3-13
TIOS '51 6 3-12

Programma

Komende vrijdag staat er wederom een uitwedstrijd op het programma voor Groene Ster tegen Smash 1 te Geertruidenberg.[l]