Klundert niet opgewassen tegen Tholense Boys

KLUNDERT - Klundert leed in Tholen haar eerste nederlaag van het seizoen tegen Tholense Boys. Klundert kon geen potten breken en verloor uiteindelijk met 2-0, een nederlaag waar niets op af te dingen viel.

Al snel werd duidelijk dat Klundert de afwezigheid van haar nagenoeg volledige middenveld maar moeilijk op kon vangen en vanaf de eerste minuut onder druk kwam te staan. Klundert hield echter tot de rust knap stand. Na de rust kwam Klundert ongelukkig op achterstand. Klundert dacht rustig uit te verdedigen, maar een slim duwtje van een van de Tholen aanvallers werd niet waargenomen door de scheidsrechter en kon Tholense Boys de 1-0 op het scorebord brengen. Geen moment kon Klundert aanspraak maken op de gelijkmaker en in de 75e minuut werd het 2-0. Een ongelukkig uitgevoerde sliding in het strafschopgebied van Klundert caramboleerde via de knie van een Tholense Boys speler in het doel. Een grotere nederlaag bleef Klundert, mede door sterk keeperswerk van Yoeri van Wingerden, bespaard en mag zich volgende week opmaken voor de derby tegen Kogelvangers in Willemstad.