Vakantie Bijbel Club in Fijnaart

FIJNAART - Heb jij binnenkort lekker herfstvakantie? Kom dan ook naar de Vakantie-Bijbel-Club op donderdag- en vrijdagochtend.

Een gratis programma vol mooie verhalen, vrolijke liedjes, grappige spelletjes, spannende poppenkast en uitdagende knutsels in De Dorpskerk in Fijnaart, Kerkring 15. Vorig jaar bezochten ruim 50 kinderen deze week. We hopen dit jaar weer minstens zoveel kinderen te kunnen verwelkomen. We kijken naar je uit!
Alle kinderen van de basisscholen zijn welkom. Ook als je niet elke dag kunt komen, ben je welkom en de toegang is gratis. Op donderdag van 10.00 tot 12.30 uur en vrijdag is het van 10.00 tot 13.00 uur (met spel en pannenkoeken eten). Zondag 20 oktober is er een Jeugd en Gezinsdienst in De Dorpskerk, aanvang 10.00 uur met na afloop koffie, thee en fris.

Kleurwedstrijd
We hebben dit jaar ook weer een toffe kleurwedstrijd. Kijk alvast op de website, daar kun je de kleurplaat downloaden. Lever hem in op de Club en misschien win jij wel een prijs. Voor meer informatie: vbc@pknfijnaart.nl of zie www.pknfijnaart.nl [l]