Klundert in slotseconde naast Kogelvangers

KLUNDERT-Grace Kitenge leek de grote schlemiel te worden door twee doelpunten in eigen doel te scoren en Kogelvangers daarmee een 2-1 zege te bezorgen. Tot grote opluchting van alles wat Klundert een warm hart toedraagt kopte hij ruim in blessuretijd de niet meer verwachte gelijkmaker achter de kansloze Willemstadse goalie.

Kogelvangers had vanaf het begin het initiatief, maar kon Klundert weinig pijn doen. In de 25e minuut scoorde Klundert zelfs de 0-1 na een vlijmscherpe tegenaanval. Ramon Frijters zette vanaf links goed voor en Jeffrey van Wingerden kopte snoeihard raak.
Tot de rust bleef deze score op het bord staan. In de tweede helft drong Kogelvangers in het begin fel aan en drong Klundert terug. Gevaarlijk werd het echter amper. Toch kwam het in een tijdsbestek van amper een minuut op een 2-1 voorsprong. Tot twee keer toe was het Grace Kitenge die ogenschijnlijk ongevaarlijke inzetten dusdanig van richting veranderde dat Yoeri van Wingerden kansloos was.
Klundert kon hierna niet echt een vuist maken en leek de wedstrijd te gaan eindigen in een uiterst schlemielige nederlaag. Echter in de ultieme slotfase kopte Grace Kitenge uit een vrije trap van Laszlo Boomaars de 2-2 op het scorebord en was de ontlading bij Klundert enorm.
Volgende week wacht een thuiswedstrijd, als het voor Klundert totaal onbekende Jonge Spartaan op bezoek komt.