Zo tof is honkbal!
Zo tof is honkbal!

Mooie seizoen voor honkbaljeugd Seven Hills

ZEVENBERGEN - Afgelopen zaterdag speelden de jonge honkballers van Honk- en Softbalvereniging alweer hun laatste Beeball Major League wedstrijd van het seizoen. Wat hebben ze een mooi seizoen gehad! Wat heeft het team een groei doorgemaakt van hun allereerste wedstrijd ooit in april tot en met de laatste wedstrijd van afgelopen zaterdag.

Het zag er zaterdag super strak uit. Er zijn meerdere uits gemaakt, zelfs twee achter elkaar door eerste honkvrouw Nora, en in de tweede inning ging de slagman uit door een prachtige vangbal van korte stop Jesse. Daarnaast maakte buitenvelder Matteo een van zijn eerste uits door de bal net op tijd bij tweede honkman Benjamin te krijgen. Ook aanvallend zag het spel er erg goed uit. Honkbalfanaat Raf had het aan slag af en toe moeilijk, maar hij wist uiteindelijk wel telkens de bal mooi langs de lijn te slaan en zo toch iedere keer het eerste honk te bereiken. Benjamin was op dreef met strakke line drives net over of vlak langs de korte stop en Stijn maakte van bijna elke slagbeurt wel een twee- of drie honkslag. Het was een zeer mooie wedstrijd om te zien en Seven Hills heeft de competitie verdiend met winst afgesloten.

Zaaltrainingen

Na de herfstvakantie gaan deze jonge honkballers starten met de zaaltrainingen en dat is een mooi moment voor andere kinderen om ook kennis te maken met de honkbalsport. Jongens en meisjes tussen 7 en 12 jaar oud zijn van harte welkom een paar proeftrainingen van Seven Hills te volgen op woensdagen van 18:00 tot 19:00 uur. Meer informatie opvragen of je zoon/dochter opgegeven voor de proeftrainingen kan met een bericht naar info@7-hills.nl. Let's play ball![l]