AGENDA

9-10-11-14-15 oktober

Boeken/kleding

9:00 | Bartholomeus Parochiehuis

Boeken-kleding -schoenen dekens en merk leren tassen, dagelijks in te leveren in het Bartholomeus parochiehuis tussen 9.00-12.00 uur, Markt 19A (naast de kerk) te Zevenbergen tel. 0168-323567. Steun ook onze Kerkbijdrage! Opbrengst van de goederen, gaat naar het project Glas en Lood ramen van onze eigen kerk.

Donderdag 10 oktober

Bingo KBO Fijnaart

13:30 | De Graanbeurs

Op donderdag 10 oktober organiseert Kbo Fijnaart weer een gezellige bingo middag. Er worden 10 ronden gespeeld en er word gespeeld om geldprijzen. Deze middag is voor iedereen toegankelijk. Deze middag is in De Graanbeurs Kadedijk 6 te Fijnaart en begint om 13.30 uur. Het bestuur hoopt weer op een grote opkomst.

Dinsdag 15 oktober

Themabijeenkomst

12:00 | Multicultureel Centrum De Kristal

Op dinsdag 15 oktober, tussen 12.00 en 14.00 uur bent U van harte welkom voor een lunch, die georganiseerd wordt in het kader van de week van de eenzaamheid. Een kop soep en een pasteitje staan voor U klaar, uiteraard zo lang de voorraad strekt. Iedereen is van harte welkom. Aansluitend begint om 14.00 uur een themabijeenkomst over eenzaamheid. Het gaat om een hardnekkig iets waar veel mensen mee te maken hebben. Soms omdat we er zelf mee te maken hebben, soms omdat we het in onze omgeving zien. Anne-Rein van de Sluis van Indigo neemt ons mee in het onderwerp en daarna gaan we met elkaar in gesprek. Om 16.00 uur sluiten we af. In Trefpunt Meer Moerdijk / Huis van de Wijk Zevenbergen, Kristallaan 25 C Zevenbergen. Meer weten? petergeleijns@hotmail.nl of m.hoosemans@ggzbreburg.nl of wimgoverde987@gmail.com

Gratis lunch

12:00 | Trefpunt Meer Moerdijk

De Huiskamer van Zevenbergen organiseert in samenwerking met de Aanloop op dinsdag 15 oktober een gratis lunch om 12 uur in Trefpunt Meer Moerdijk. We zorgen voor soep en pasteitjes zo lang de voorraad strekt. Natuurlijk bieden we U een kopje koffie of thee aan. We doen dit in het kader van de week van de eenzaamheid. Daarom starten we aansluitend om 14 uur met een themabijeenkomst over dit Thema. Meer weten: dehuiskamervanzevenbergen@outlook.com.