C'est la vie haalt topopbrengst op voor het KWF

KLUNDERT - Het koor C'est la vie uit Klundert organiseert tweejaarlijks een benefietmiddag voor de KWF Kankerbestrijding. Zondagmiddag, 6 oktober, organiseerde het koor deze sponsormiddag voor het KWF met medewerking van de band Funn uit Willemstad en het Westhoeks Mannenkoor uit Klundert voor de derde keer.

In een sfeervol aangeklede Stad Klundert was het gezellig toeven op deze druilerige zondagmiddag, er was een grote opkomst en iedereen deed zijn of haar stinkende best om er een prachtige middag van te maken en dat is gelukt. Het Westhoeks Mannenkoor, de band Funn, de dames die met de collectebussen liepen: Lina Confurius, Coby Zeeman en Truus van Neste, ons unieke, welbespraakte presentatieduo Yolande Kouwenhoven en John Schuurmans, de maakster van de prachtige poster die Klundert en omliggende plaatsen roze kleurde: Evy Strootman en het organiserende koor C’est la vie uit Klundert hebben er met elkaar voor gezorgd dat het geweldige bedrag van € 1.433,60 kan worden overgemaakt naar het mooie doel, het KWF.

Het was een topmiddag, met dank aan alle mensen die aan het slagen van deze middag hebben meegewerkt en aan het publiek voor hun gulle gaven, gezellige aanwezigheid en applaus![l]